Cocoon Coaching & Lifestyle


cocooncoach

MINDFUL (POWER) WALK 4 DAAGSE


Kom in beweging en doe mee met de MINDFUL (POWER) WALK 4 Daagse


In Samen werking met Mindful Run Nederland en de Vituele Vierdaagse (www.virtuelevierdaagse.nl) organiseer ik in de week van 1 t/m 7 juni a.s. de eerste Mindful (Power) Walk 4 Daagse.

Wat houdt het in?


  • Je bij inschrijving via mij - zie formulier onderaan deze pagina - mee gaat doen met de allereerste uniek Mindful (Power) walk 4 Daagse in en rondom Terneuzen
  • Je gaat 4 dagen wandelen in en rondom Terneuzen, waarbij ik 4 wandelroutes heb uitgezet, (zonder pijlen of borden) die je digitaal per mail ontvangt aan het begin van de 4 daagse week. De ROUTE wordt dus NIET uitgezet!
  • Bij iedere wandeling geef ik twee leuke Mindful Oefeningen die je samen met je kind(eren) / partner / loopmaatje kunt doen. Het zijn eenvoudige oefeningen waarmee je kennis maakt met MIndful (Power) Walk. De interactie met de natuur, jezelf en de omgeving, maar ook de sociale contacten anno 2020.
  • Je kan jezelf tijdens de week ook opgeven om 1 avond met mij als begeleider mee te lopen. Je maakt dan kennis met mij de Mindful (power) walk / Mindful Ouder en Kind instructeur en hoe ik de lessen verzorg. Max 10 deelnemers kunnen met mij mee per keer! 
  • Opties: 1 juni 15:00 , 2 juni 19:00, 3 juni 19:00, 4 juni 10:00, 5 juni 15:00 en 6 juni 10:00. Plekje is op basis van aanmelding aangeven bij de inschrijving extra optie. (groepsgrootte is max 10 personen )
  • Je bent vrij om te kiezen welke dagen en tijdstippen je wil wandelen.
  • De laatste wandeldag Zondag 7 juni organiseer ik een moment om de Medaille in ontvangst te nemen. Lukt dit niet op dat moment dan bezorg ik de Medaille in de brievenbus de week erna.  • OPGEVEN KAN T/M 2 JUNI !!

Protocol


Alles uiteraard geheel in lijn met de richtlijnen van het RIVM en conform de sportregels/protocol van het NOCNSF .

 
 
 
 
 
 
1 juni 15:00
2 juni 19:00
3 juni 19:00
4 juni 10:00
5 juni 15:00
6 juni 10:00
Wil niet deelnemen in een groep
 
 
 

Als je jezelf inschrijft via cocooncoach.nl, middels het formulier hieronder, zal ik je een tikkie sturen of je maakt het bedrag €6,00 per persoon over naar mijn bankrekening die ik je toestuur in de bevestigingsmail. Ik verdien hier niks aan, deze €6,00 per persoon moet ik betalen bij de inschrijving voor de landelijke organisatie van de vierdaagse.

Let op: Iedere deelnemer (jong en oud) moet apart ingeschreven worden via mij, als je de routes en oefeingen wil ontvangen, en ook via mij de Medaille wil ontvangen. Uiteraard kun je ook meedoen aan de landelijke virtueele vierdaagse, maar dan loopt de aanmelding e.d. niet via mij en ontvang je GEEN routes in en rondom Terneuzen.

Laatste nieuws


In het kader van de gezondheid is buiten bewegen weer toegestaan in kleine groepen buiten. In verband met het Corona Virus, volg ik de richtlijnen van het RIVM.


Woensdagochtend of avond

Mindful Power Walk 

Start 10 juni 9:30-11:00 of 19:00-20:30 Terneuzen.


Donderdagavond MIndful Run 

Start 11 juni 19:00 - 20:30 Terneuzen 


Kleine groep dus beperkte inschrijfplaasten!

Kosten 5 X 90 minuten = €95,00


of


1 op 1 Mindful cursus, dag en tijdstip in overleg. Iedere dag start mogelijkheden.


4 x 60 minuten Mindful Walk, Run of Cycling voor €145,00 


Loslaten is een kunst, los zijn is een kado. 

Copyright @ All Rights Reserved

COACH


Een gezonde leefstyle komt niet aanwaaien! Pak hem met twee handen en omarm hem.


Graag ben ik uw coach naar meer energie en balans, dus pak de regie weer terug over en word proactief.

info@cocooncoach.nl