MINDFUL EN REUMA

Patient


Als patient van Reumazorg Zuid West Nederland sinds mijn 8ste levensjaar heb ik al menige fases van de ziekte doorlopen. Het heeft mij gevormd tot wie ik nu ben en wat ik nu kan. Ook ik weet dat er periodes kunnen zijn dat het juist niet zo goed gaat en er dan veel energie in gedachten, frustratie, herstel en de gewone dagelijkse dingen gaat zitten.


Toch is het als reuma patient belangrijk om te bewegen om zolang mogelijk van de vrijheid en bewegelijkheid te kunnen genieten. Samen met Verpleegkundig Specialist Reumatologie Bram Hamelink zijn we gekomen tot een Mindful Walk in het gemeenschappelijke belang.


Mindful Walk is een wandelactiviteit waarbij "bewegen ieder op zijn nivo" centraal staat. Tijdens het wandelen ligt de nadruk op de ademhaling, die vaak bij pijn en spanning zorgt voor kortademigheid. Deze manier van ademhaling vraagt een extra inspannig van het lichaam die wij als patient eigenlijk niet kunnen gebruiken omdat we alles nodig hebben voor herstel en dagelijkse dingen. Tijdens de cursus van 5 keer 90 minuten besteden we ook aandacht aan concentratie, focus en meditatie om zo intense momenten van rust te ervaren. Rust geeft energie maar het lichaam ook de kans om het helingsproces ruimte te geven.


MIjn ervaring is dat bewegen mij versterkt in wie ik ben en wat ik kan, iedere dag opnieuw.


Stuur vrijblijvend een email met uw specifieke vragen.


Sportieve Groet, Marouschka Rijnhout

 
 
 
 

MINDFUL WALK MET EEN BEPERKINGEN

Samen gaan we de paden vol vertrouwen op!


Copyright @ All Rights Reserved

COACH


Een gezonde leefstyle komt niet aanwaaien! Pak hem met twee handen en omarm hem.


Graag ben ik uw coach naar meer energie en balans, dus pak de regie weer terug over en word proactief.

Laatste nieuws


NIEUW !!


Facebook communitt groep


Wil jij meer leren bewust te kiezen voor jezelf en hou je van bewegen en gezond eten? Meld je dan aan voor de community waar ik wekelijks tips en energieke info met je deel.


Kom in beweging van KLACHT naar KRACHT 🦋


aanmelden via onderstaande link:


https://www.facebook.com/groups/984966098638516
 

info@cocooncoach.nl

Facebook Cocoon Coach
LinkedIn