HALLO!Mijn naam is Marouschka Rijnhout. Ik ben 41 jaar en woon in Terneuzen. Ik ben coach en trainer op het gebied van Leefstijl, Vitaliteit, Stressvermindering en Mindfulness.


Ik geloof dat ieder mens uniek is en bijzondere gaven bezit. Ieder individu kan zijn of haar talenten inzetten om bij te dragen aan onze maatschappij.  Ieders bijdrage is nodig en waardevol! Jouw bijdrage is nodig en waardevol! Wat is precies jouw toegevoegde waarde en hoe kan je zelfverzekerder, vanuit liefde, kracht, goede gezondheid en eigen verantwoordelijkheid jouw plek in de wereld vinden? Hier help ik je graag bij!Er was bij mij een burnout voor nodig in om de zoektocht naar mezelf te starten. Ik kreeg voor het eerst van mijn leven de tijd om bewust bij mezelf stil te staan. Hiervoor was ik altijd bezig, altijd in de actie-stand en pakte ik nooit rust of de tijd om ‘te zijn’ en te reflecteren. Met mij ging het altijd goed, hard werken was voor mij altijd de standaard en ‘niet zeuren en gewoon doorgaan’, zei ik altijd tegen mezelf. Onder andere vanwege mijn sportverleden was dit voor mij normaal gedrag.Wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, wat vind ik belangrijk, waar word ik blij van? Hoe kan ik gezonder leven en meer in balans zijn? Hoe kan ik mijn energie beter managen? Hoe kan ik ontspannen? Hoe kan ik beter omgaan met stress? Hoe kan ik keuzes maken die goed passen bij wat ik wil? Hoe kan ik meer rust creëren in mijn hoofd en in mijn lijf? Wat vertellen mijn emoties mij eigenlijk allemaal? Wat vertelt mijn lijf me? Hoe kan ik beter voelen en mezelf beter uiten? Wat denk ik allemaal en zijn hier patronen in te ontdekken en kan ik hier invloed op uitoefenen? Al dit soort vragen ben ik mezelf toen gaan stellen en nog steeds leer ik elke dag over mezelf en van iedereen die op mijn pad komt.Nu zet ik al mijn kennis en ervaring met veel plezier in om anderen te begeleiden in de zoektocht naar zichzelf. De  helpende hand te zijn die jij kunt kiezen om je 'aan de wal' te brengen om gelukkiger en in balans door het leven te gaan. Die zoektocht, daar wil ik je mee helpen. Een vitaler leven ...... start bij jezelf!


Hoe te komen tot Balns in je lijf heb ik gebundeld in een E-book. De pijlers waarop je lichaam rust om in Balans te zijn worden kort benoemd. Met een opdracht en Balans Check-in lijst kun jij de eerste stap zetten.


Start vandaag nog door het E-book Balans in je lijf NU te downloaden
E-book Balans in je lijf

Voel je weer fit, energiek en vol zelfvertrouwen

Vraag hier je Gratis E-book Balans in je lijf aan.

AFSPRAAK - INTAKE

Plan een gratis kennismakings gesprek - ik hoor graag waar ik je mee van dienst kan zijn!

Feel free to reach out to me - I would like to hear what I can do for you!