SUCCES

VERHALEN

Leefstijlcoaching
Een coach omdat ik bleef rennen. Rennen voor gedachten die waarheid waren geworden en waar ik aan moest voldoen. Maar dit alles koste zoveel energie dat ik niet lekker in mijn vel zat. 


Bewegen was altijd al mijn uitlaat klep maar met de coaching heb ik leren ervaren er anders invulling aan te geven. Het kunnen en mogen loslaten, het kiezen voor mijzelf vanuit eigen regie heeft mij weer energie gegeven. De rust die marouschka uitstraalt is zo fijn dat je wel moet geloven dat het mogelijk is.


Nenny

Re-integratie begeleiding spoor 2

Marouschka is een betrouwbare lifestylecoach die mij veel tips en handvatten heeft gegeven in mijn re-integratie tijdens- en na een burn-out. Ze was altijd bereikbaar en het was aangenaam om tijdens onze wandelingen meerdere dingen te kunnen bespreken. Ik heb hierdoor bepaalde inzichten gekregen die mij verder helpen in de toekomst.


Charlotte 


"Marouschka Rijnhout vindt altijd haar weg in de doolhof van de re-integratiewetgeving. Ze is geduldig,

empathisch en zeer goed bereikbaar. Ze bereidt de contactmomenten grondig voor waardoor een

altijd zinvolle interactie ontstaat. Als gecoachte ben je met haar op de goede weg. Marouschka is

een wegwijzer, een warm hart en een nuttige informatiebron."


Jan

Leefstijlcoaching "Voor mijn opleiding moest ik een opdracht doen waarbij ik mijn gevoel, gedachten en gedrag en de samenhang ertussen in kaart moest brengen. Een hele lastige opdracht vond ik, waarbij ik me niet meteen een voorstelling kon maken van het resultaat.
Tijdens mijn werk liepen regelmatig de tranen over mijn wangen wanneer ik een indrukwekkend, droevig, zielig of aangrijpend beeld/ situatie waarnam of aanhoorde. Dit vond ik soms lastig en niet gepast. Marouschka heeft me teugels geven hoe ik een opkomende emotie kan sturen en er mee om kan gaan.
Ik voelde me snel op mijn gemak. Ze is echt bij je betrokken, is ze open over zichzelf en wat zij geleerd heeft. Dat geeft wederzijds vertrouwen. Bedankt, Marouschka.
Sandra 

BEWEEGSAMEN Ouder en Kind


BEWEEGSAMEN Ouder en Kind heeft ons veel gebracht. Op advies van de kinderpsycholoog aan deze cursus begonnen. We kwamen er blanco naar toe, maar ik kan je zeggen, het is meer dan alleen een cursus voor mijn zoon en mij. Hoe ga je om met boosheid, het ontspannen, reacties van anderen etc. De echte methodes hoe ga ik daar mee om vertaald naar simpele oefeningen voor onze zoon. Begrijpelijk en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven.  Super betrokkenheid van Marouschka naar mijn zoon toe. TOP

Voor mij is het een andere manier om met het gedrag om te gaan van mijn zoon. Ik hoef niet 'boos'te worden of te corrigeren. Moet alleen maar zeggen "wat gaan we doen om het weer draagbaar te maken voor jouw en mij?' Waar worden we weer rustig van, niet meer boos!

Aanrader voor iedereen al is het alleen al de 1,5 uur intensieve tijd met je kind. Postief effect op ons beide, de natuur, buitenlucht en andere blik op onszelf en de omgeving.Ellen

 

Leefstijl coaching


Waarom Wandelcoaching dacht ik?


Wandelcoaching inzetten om meer inzicht en grip te krijgen op mijn EIGEN REGIE. Via het re-integratieburo Lentewerk kwam ik bij Marouschka.

Ze stelde mij de volgende vraag: Wat heb ik nodig om voor mijzelf te kunnen kiezen? Om te kunnen kiezen tussen JA en NEE.

Euh: Rust in mijn hoofd, zelfvertrouwen en ...... ??


NU denk ik niet meer zoveel wat anderen wel niet denken over mij. NIet meer te denken voor een ander en zo mijn angsten en belemmeringen te laten groeien. Het geeft rust om alleen voor mijzelf te denken en te handelen.  Mijn zelfvertrouwen groeit en door meer liefde te geven aan mijzelf kan ik ook liefde geven aan mijn gezin. De energie stroomt weer door mijn aderen, daar word ik maar ook mijn gezin gelukkig van.


Ik heb geleerd dat juist datgene wat je voedt groeit en nu ik dat weet groei ik met de week :)


Bregje


 

Wil je weten welke coaching jij nodig hebt? Of weet je dat al en wil je meer advies over mijn aanpak en aanbod?

Maak een afspraak en zet de eerste stap!

 

Cocoon Consultancy & Coaching

Het noemen van mijn naam bij vrienden en familie is het grootste compliment dat je mij kunt geven. Door het te posten op mijn pagina gun je ook anderen de ervaring die jouw dit moois geleverd heeft.

Klink op de button en laat je review achter op Facebook. Hartelijk dank Marouschka