Mindful Walk


Mindful Walk, wat moest ik me erbij voorstellen? Lastige vraag, dus gewoon doen.
Wat heb ik deze 5 weken genoten van de prachtige avonden. Het geeft je zoveel rust en ik geniet van de wereld om me heen. De wereld die anders voorbij vliegt. Het wandelen samen en het bewust worden van de kleine dingen in het leven. Geweldig. Ik voel me super, trots en bewust.
Dank je wel voor deze prachtige weken. Het is een echte aanrader.

                                                                                                    Caroline

Mindful Walk Ouder en Kind


Mindful Walk Ouder en Kind heeft ons veel gebracht. Op advies van de kinderpsycholoog aan deze cursus begonnen. We kwamen er blanco naar toe, maar ik kan je zeggen, het is meer dan alleen een cursus voor mijn zoon en mij. Hoe ga je om met boosheid, het ontspannen, reacties van anderen etc. De echte methodes hoe ga ik daar mee om vertaald naar simpele oefeningen voor onze zoon. Begrijpelijk en makkelijk toepasbaar in het dagelijks leven.  Super betrokkenheid van Marouschka naar mijn zoon toe. TOP

Voor mij is het een andere manier om met het gedrag om te gaan van mijn zoon. Ik hoef niet 'boos'te worden of te corrigeren. Moet alleen maar zeggen "wat gaan we doen om het weer draagbaar te maken voor jouw en mij?' Waar worden we weer rustig van, niet meer boos!

Aanrader voor iedereen al is het alleen al de 1,5 uur intensieve tijd met je kind. Postief effect op ons beide, de natuur, buitenlucht en andere blik op onszelf en de omgeving.


Ellen

 

Leefstijl Coach


De coaching heeft mij en mijn man inzicht gegeven in het vinden naar balans en welke handige tools we kunnen inzetten. Soms zie je door dagelijks handelen niet dat anders toch efficienter is. Maar ook verlies van een dierbare, waardoor oude gedachten en overtuigingen disbalans ontstaat. Inzicht in mijn gedrag was de eye opener om de weg die ik nog niet durfde in te gaan nu toch te doen. Rust, verbondheid en balans in het gezin is van liefdevolle waarde.           

                                                                                                          V & J

Wandelcoaching


Waarom Wandelcoaching dat ik?


Wandelcoaching inzetten om meer inzicht en grip te krijgen op mijn EIGEN REGIE. Via het re-integratieburo kwam ik bij MArouschka.


Ze stelde mij de volgende vraag: Wat heb ik nodig om voor mijzelf te kunnen kiezen? Om te kunnen kiezen tussen JA en NEE.

Euh: Rust in mijn hoofd, zelfvertrouwen en ...... ??


NU denk ik niet meer zoveel wat anderen wel niet denken over mij. NIet meer te denken voor een ander en zo mijn angsten en belemmeringen te laten groeien. Het geeft rust om alleen voor mijzelf te denken en te handelen.  Mijn zelfvertrouwen groeit en door meer liefde te geven aan mijzelf kan ik ook liefde geven aan mijn gezin. De energie stroomt weer door mijn aderen, daar word ik maar ook mijn gezin gelukkig van.


Ik heb geleerd dat juist datgene wat je voedt groeit en nu ik dat weet groei ik met de week :)


Bregje

 

Wandelcoaching is een ontspannendere manier van coaching. Geen witte muren die op je af komen, niet face tot face met je coach maar zij aan zij. Samen stappen zetten en ervaren door het pad te doorgronden.


Laat de natuur je metafoor zijn maar ook je anker. Kleine herinneringen dag in dag uit die jou onbewust helpen te bouwen aan de toekomst die meer passend voor jou. Lichaam en geest in BALANS.

Copyright @ All Rights Reserved

COACH


Een gezonde leefstyle komt niet aanwaaien! Pak hem met twee handen en omarm hem.


Graag ben ik uw coach naar meer energie en balans, dus pak de regie weer terug over en word proactief.

Laatste nieuws


NIEUW !!


Facebook communitt groep


Wil jij meer leren bewust te kiezen voor jezelf en hou je van bewegen en gezond eten? Meld je dan aan voor de community waar ik wekelijks tips en energieke info met je deel.


Kom in beweging van KLACHT naar KRACHT 🦋


aanmelden via onderstaande link:


https://www.facebook.com/groups/984966098638516
 

info@cocooncoach.nl

Facebook Cocoon Coach
LinkedIn

CONTACT & LOCATIE

Voel je vrij om met mij contact op te nemen - ik help je graag met je vraag!

Feel free to reach out to me - I would love to talk to you!