Wandelcoaching


INTEGRAAL LEEFSTIJL en WANDELCOACHING


Wat is leefstijl Coaching en dan ook nog Integraal?


Integraal Leefstijl coaching is coaching waarop jij als persoon in zijn geheel centraal staat.


Heb je problemen met bewegen of ontspanning waardoor je slecht slaapt dan zou hier de oorzaak wel eens ergens anders kunnen liggen. Een overweging of angst die nu speelt maar al geboren is in het verleden.

                                OF

Jij loopt mee met de groep, in de kudde der mensen omdat je erbij wilt horen, je bang bent dat je niet gezien wordt. Dag in dag uit ben jij de kameleon die zich aanpast. Dit kost onzettend veel energie en levert het dus weinig energie waarmee je leuke dingen nog kunt ondernemen.


De wandelingcoaching, de online buddy trainingen of beide zijn de opstap naar je vernieuwde krachtige IK. Jij gaat ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen en hoe je ze positief gaat versterken. 


Integraal Leefstijl coaching werkt op de menselijke vlakken van Sociaal-Emotioneel, Gedachten, Kenwaarden en overtuigingen, Bewegen en Ontspannnig gecombineerd met Voeding en Bewegen om zo tot meer Eigen regie te komen. JIj die in Balans is met het hele lijf.


Neem jou levensmissie serieus en kom in je OERKRACHT, je verdient het. 


Klik hier en start directMaak nu een afspraak dan is de eerste stap gezet.

WELKE BEGELEIDING

Stel jezelf de vraag: Wat wil ik bereiken? Wat vind ik belangrijk?Wat heb ik nu nodig? 


Vervolgens mag je jezelf de vraag stellen: Welke coaching past voor nu bij mij?


Realiseer je dat iedere stap de juiste is zolang het een keuze is vanuit jouw gevoel.

Kosten


- Leefstijl en Vitaliteits traject pakket voor bedrijven op aanvraag

- Intake € 75,00 ACTIE in 2020 

- Los consult Particulier  (60 min )€ 99,00 Online Buddy Trainingen:


 optie 1: INZICHT BUDDY €149,00

 optie 2: BALANS BUDDY €689,00

 optie 3: TOTALE BALANS BUDDY €1289,00

MINDFUL RUN - WALK 


MIndful WALK/RUN en CYCLING: zijn korte cursussen van 5 weken van 90 minuten per week waar je leert naar je lichaam te luisteren, te kunnen genieten van het bewegen, betere ademhaling --> meer energie en toe te passen in andere dagelijkse werkzaamheden.


Wandelcoaching: hier gaan we 1 op 1 in de natuur aan de slag met ademhaling, focus, concentratie, bewustwording en fysieke training. 5 weken 90 minuten.


Personal training: zijn lessen 1 op 1 aan huis of in de vrije natuur. We sporten daar waar het jou past en het beste gevoel geeft. Het doel is verbeteren van levenskwaliteit en dat kan zowel op lichaamlijk als geestelijk vlak. Als personal trainer kan ik jou helpen bij afvallen, spierversterking of met stabiliserende oefeningen om lichamelijke klachten te verminderen.

Mindful Ouder en Kind 


Is zoveel meer dan alleen rondjes wandelen en hardlopen met je kind. De combinatie van spelend bewegen, Mindfulness, ademhalingstechnieken en yoga. brengt meer met zich mee. Onderdelen zoals focus, loslaten, vertrouwen en ontspanning, komen in de cursus voorbij. Laagdrempelig en waardevol.


Gedurende de cursus leer je beide tools, waardoor je leert binnen je grens te blijven. Alles toegepast om de belemmering die er is bij uw kind en in kindertaal vertaald. Fijn in tijden van stress of lastige situaties. Binnen je grens leren blijven betekent ook meer energie, maar meer rust in je hoofd en in je lijf. Als  marcotte gebruik ik de Kikker, want deze kan heel lang afwachten maar ineens kiezen voor zichzelf door weg te springen. Herkenbaar voor de kinderen.


De tools zijn praktisch en daarom makkelijk in het dagelijks leven toe te passen! Zo geeft Mindful Walk je wat je nodig hebt en dat zal voor iedereen anders zijn.


CLIINCS worden door het jaar gepland. Bij Intresse meld je aan via de button.


Tijd en Lokatie wisseld per keer.

Start Kinderboerderij Terneuzen

90 minuten quality time met je kind

Kosten:

€25,00 per duo


Cursussen starten in overleg bij voldoende aanmeldingen. Kosten voor de cursus van 5 keer is

€160,00 


Mindful Power Walk / Run


Is zoveel meer dan alleen rondjes wandelen. De combinatie van wandelen, Mindfulness, ademhalingstechnieken en yoga. Onderdelen zoals focus, loslaten, vertrouwen en ontspanning, komen in de cursus voorbij. Laagdrempelig en waardevol.


Gedurende de cursus leer je tools, waardoor je leert binnen je grens te blijven. Fijn in tijden van stress of lastige situaties. Binnen je grens leren blijven betekent ook meer energie, maar meer rust in je hoofd en in je lijf.


De tools zijn praktisch en daarom makkelijk in het dagelijks leven toe te passen! Zo geeft Mindful Walk je wat je nodig hebt en dat zal voor iedereen anders zijn.


5 weekse cursus:


> 5 wandelingen/hardlopen 


> wordt gepland meerdere keren per jaar op verschillende dagen. Bij intresse meld je aan via de button.


>geschikt voor iedereen

>Maximaal 12 deelnemers

>Duur 90 minuten 

>kosten 95,00 euro

CONTACT AANVRAGEN CURSUSSEN

Voel je vrij om mij te bellen - ik help je graag met je vraag!

Feel free to reach out to ME - I would love to talk to you!

Copyright @ All Rights Reserved

COACH


Een gezonde leefstyle komt niet aanwaaien! Pak hem met twee handen en omarm hem.


Graag ben ik uw coach naar meer energie en balans, dus pak de regie weer terug over en word proactief.

Laatste nieuws


NIEUW !!


Facebook communitt groep


Wil jij meer leren bewust te kiezen voor jezelf en hou je van bewegen en gezond eten? Meld je dan aan voor de community waar ik wekelijks tips en energieke info met je deel.


Kom in beweging van KLACHT naar KRACHT 🦋


aanmelden via onderstaande link:


https://www.facebook.com/groups/984966098638516
 

info@cocooncoach.nl

Facebook Cocoon Coach
LinkedIn