Leefstijlcoaching


LEEFSTIJLCOACHING

Leefstijl gaat over jou. Ben je moe, heb je stress en slaap je slecht? Heb je problemen met bewegen? Is je energielevel laag? Bij leefstijlcoaching sta jij centraal. Samen zorgen we dat je weer in balans komt.

 

We werken daarbij op verschillende vlakken: sociaal-emotioneel, gedachten, kernwaarden en overtuigingen, bewegen en ontspanning en voeding en bewegen. Jij hebt de regie! Samen werken we aan je doel(en). Denk aan meer energie en meer rust ervaren. Samen nemen we je leefgewoontes onder de loep, zoals je dagindeling, voeding, slaap en bewegen. Je krijgt weer grip. Met leefstijlcoaching pakken we ongezonde gewoontes aan, zorgen we voor meer rust in de drukte, blijf je op gewicht en voel je je fitter en energieker. Op naar jouw nieuwe ik!


WANDELCOACHING

 

Wandel en kom tot rust met Meet, Move & Mind. Bij Wandelcoaching wordt de natuur actief ingezet om jou en je gedachten in beweging te krijgen. Beweging zet aan tot het maken van stappen! De natuur geeft rust en maakt ontspannen. Die ruimte maakt dat je helderder kunt denken. Mindful Wandelen vermindert stress en spanning. De flow zorgt voor energieke, positieve gevoelens en maakt dat je de regie over je leven weer terugkrijgt. Zo blijf je in balans!

 

Cocooncoach geeft Mindful Wandelen voor volwassenen en voor kinderen (in combinatie met de ouders/verzorgers).

 

Voor volwassenen

Ga je maar door en door…? Blijf je proberen tegen beter weten in? Dit is de kans om richting te geven aan je leven. Vanuit zelfliefde, vol zelfvertrouwen en met minder stress. Start met wandelcoaching!

 

Spreken in de vrije omgeving geeft rust en ruimte. Je voelt je sneller op je gemak om je angsten en belemmeringen te herkennen, erkennen en los te laten. Beweging maakt je vrij! Niet bewegen is stilstaan. Samen werken we aan meerdere vlakken die je hebben gevormd en maken dat je bent wie je nu bent. Er komen disbalansen naar boven waar we aan gaan werken. Jij bent aan zet. Ik begeleid je daarbij. Jij maakt de keuze en neemt de regie.

 

Voor kinderen

Wandelcoaching met kinderen is zoveel meer dan rondjes wandelen en hardlopen met je kind. Jullie zijn op pad om inzicht te krijgen en antwoorden te vinden. Onderweg vind je antwoorden op vragen zoals: wat maakt dat ik niet goed in mijn vel zit, waarom is er stress, wat zijn onze obstakels? Het heeft een rustgevende en helende werking om in de natuur te zijn. Open gesprekken worden gemakkelijker gevoerd.

 

Wandelcoaching is een combinatie van spelend bewegen, mindfulness, ademhalingstechnieken en yoga. Wat jullie leren in de cursus, is waardevol voor de rest van je leven. Denk aan focus, loslaten, vertrouwen en ontspanning. Voor zowel je kind als voor jou heb ik waardevolle tools voor elke dag, waarmee je leert binnen je grenzen te blijven. Dat betekent meer energie, en meer rust in je hoofd en in je lijf.

 

Mijn mascotte tijdens Wandelcoaching voor kinderen is de kikker. Deze kikker kan heel lang afwachten, maar ook ineens kiezen voor zichzelf en wegspringen. 

 

ONLINE BUDDY TRAINING

 

De Online buddy training is er om vanuit je eigen kracht met je angsten en je belemmeringen om te leren gaan. Je groeit en herstelt met vernieuwde energie en vanuit eigen regie. Je ziet snel resultaat en zet stappen op jouw tempo. Je straalt weer positiviteit en zelfvertrouwen uit en voelt je ook zo.

 

Je kunt kiezen uit drie varianten van de Online buddy training: Inzicht buddy, Balans buddy en Totale balans buddy.

 

Bij Inzicht buddy krijg je eerste hulp bij zelfcoaching. Je krijgt inzicht en zet de eerste stappen naar balans, met behulp van drie online lessen waarin je helderheid krijgt. In totaal krijg je met Inzicht buddy drie maanden toegang tot het online programma.

 

Het programma Balans buddy begeleidt je, zodat je zelfstandig in eigen tempo stappen kan zetten, aan de hand van 18 lessen en 1 jaar toegang tot het programma.

 

Met Totale balans buddy ga je voor een volledige verandering door zelfcoaching gecombineerd met een-op-een coaching. Je krijgt 18 lessen van inzicht naar totale balans, extra online persoonlijke coaching en wandelcoaching.