OVER MIJ

OVER MIJ


Van gepassioneerd sporter naar burn-out. Ik heb die weg afgelegd en ondervonden hoe ik de weg weer terug kon vinden. Beweging stond daarin centraal. Niet bewegen is stilstaan! Ook al ging het met kleine stapjes, het bewegen zorgde dat ik de transformatie naar coach kon maken.

 

Met 25 jaar ervaring als zwemcoach, opleider en sportinstructeur zag ik een nieuwe stip op mijn horizon. Ik schoolde me om naar leefstijlcoach, casemanager regie op verzuim ROVĀ® en jobcoach en gebruik mijn ervaringen om anderen te laten zien wat er allemaal mogelijk is, en wat ze daarin zelf kunnen doen. Als professional zet ik het in bij mijn trajecten 2 de spoor re-integratie, duurzame inzetbaarheid, integrale leefstijl en jobcoaching.

 

Wat Cocooncoach uniek maakt

 

Cocoon staat voor transformatie, van oud naar nieuw. Het oude comfortpatroon en leven veranderen naar nieuwe, passende dynamische mogelijkheden. Zoals een vlinder verandert van een langzame larve naar een lichte, dynamische vlinder met meer mogelijkheden.

 

De coachsessies zijn met aandacht voor de persoon en afgestemd op de mogelijkheden. Beweging brengt nieuwe inzichten en doelen dichterbij. Samen ontdekken we je kwaliteiten en kernwaarden en je leert hoe je deze (opnieuw) inzet. Elk traject is persoonlijk en op maat. Want dat geeft jou het meeste resultaat.

 

Marouschka Rijnhout-Wijffels

 

Kan ik je helpen met je twijfels of vragen? Neem vrijblijvend contact met mij op.

Feel free to reach out to me - I would love to talk to you!